Contact


    

  Tel: 0682807453

Email: Picturesdreamfotografie@kpnmail.nl

Gevestigd : Hoofdstraat 12 5864 BE Meerlo

Post adres:  Hoofdstraat 12 5864 BE Meerlo

 

Openingsdagen:

   Ma - Di - Wo - Do - Vr - Za

 

U kunt op de oprit parkeren.

 

Vakantie 2020

14 dec tm 27 dec

31 dec tm 01 jan 

 


BREAKING NEWS

2020 is een vreemd jaar voor ons allemaal geweest. Ook ik heb nu al voor de tweede keer mijn deuren moeten sluiten, omdat het niet verantwoord is om shoots uit te voeren. In de periode dat ik dicht ben geweest heb ik veel kunnen nadenken over hoe ik verder wil met fotografie en mijn bedrijf.

 

Ik heb de afgelopen twee jaar verschillende fotografie cursussen gevold, waardoor ik aan het denken ben gegaan over wat ik wil gaan doen in de toekomst. Wat ik ga doen houd ik nog even geheim, maar ik kan dit niet combineren met picturesdream. Daarom deel ik met een dubbel gevoel het nieuws met jullie dat ik ga stoppen met picturesdream en aan een nieuw avontuur ga beginnen.

 

Na acht jaar picturesdream kijk ik terug op een mooie periode waarin ik veel geleerd heb en een mooi bedrijf heb kunnen opbouwen dankzij jullie. Ik wil jullie graag bedanken voor jullie vertrouwen en vond het geweldig om jullie blij te kunnen maken met fotoshoots.

 

Heb je nog cadeaubonnen liggen, dan kun je deze tot en met december 2020 verzilveren, de afspraak kan tot en met mei 2021 ingepland worden.

In verband met de coronamaatregelen, zullen de shoots waarschijnlijk alleen in 2021 kunnen plaatsvinden. Als je na 31 december 2020 reageert om een afspraak te maken, kan ik de afspraak niet meer inplannen. Want per 31 mei 2021 sluit ik definitief de deuren van picturesdream.

 

Op deze manier wil ik jullie graag nog de kans geven om een cadeaubon in te leveren en mijn deuren met een goed gevoel te kunnen sluiten.

Heb je een afspraak ingepland staan of heb je nog een newborn-gezinsshoot tegoed, dan staat er al een mail van mij in je mailbox.

Newborn-gezinsshoots van vóór 2019 komen te vervallen, omdat de vervolgshoot binnen één jaar verzilverd moest worden.

 

LET OP: is je cadeaubon ouder dan twee jaar (vóór 2019), dan zul je moeten bijbetalen. De prijzen zijn namelijk niet meer hetzelfde als in 2018. Ook kan ik geen nieuwe opdrachten meer aannemen, mijn prioriteit ligt bij de klanten die nog een shoot tegoed hebben of een cadeaubon willen verzilveren.Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.